NOU HÀMSTER?!

Un dia et lleves del llit i penses que nessecites alguna responsabilitat, però que tampoc sigui massa, és a dir, una petita responsabilitat; una companyia, un amic que mai et falli… Doncs t’informo que el que necessites de veritat és un hàmster. El hàmster és un petit mamífer, un roedor que només necessita una gàbia, H2O i una certa quantitat de nutrients al dia, perquè les seves cèl·lules puguin fer les seves funcions. Quan ja ho tens pensat i en el cas de que encara vius amb els teus pares, has de convèncer’ls, els hi has de dir que el cuidaràs molt bé, que el tindràs a la teva habitació i que no molestarà a ningú, que serà una responsanilitat per tu i que t’anirà bé tenir responsabilitats pel teu futur (si vius sol no has de convèncer a ningú).

Tot seguit et dirigeixes cap a la botiga d’animals més propera, entres i…Després de saludar al dependent/a vas cap a la gàbia on resideixen els hàmsters en aquella botiga i comences a escollir el que et sembla més especial, el que et mira millor, el que creus que és el més saludable i més llest. Com que no es paren de moure no és una feina fàcil, així que et pots estar una bona estona intentant memoritzar el seu pelatge. Quan ja el tens triat i memoritzat, et dirigeixes cap al dependent/a i demanes que t’agafi aquell hàmster tan especial. Sempre t’acaba agafant el que tu no havies escollit, mai no t’entén quan li dius quin és el teu escollit, però no goses corretgir-lo per tota l’estona que has estat a la seva botiga. Et cobra els sis euros més la gàbia, el bebedor, el menjar i les «serradures», després et diu que li pots posar menjar en un tap de qualsevol ampolla i també que només pot estar mitja hora en aquella capsa. Vas cap a casa a una velocitat extremadament alta per por de que el termini acabi.

Quan ja has arribat a casa has de buscar un lloc acollidor, amb una mica de sol però tampoc molt, que tingui una temperatura adecuada i que hi hagi tranquilitat perquè no els hi va bé veure massa moviment per la zona. Quan ja tens preparta tot això ha arribat el moment d’instalar-lo, però de cop t’agafa una por, por de posar la mà en aquella capsa i de treure-la sense un dit. Així que si no ets molt valent buscaràs una manera d’introduir-lo en aquella gàbia sense haver de posar la mà en aquella petita caixa. Així que inclines la capsa cap a la porta, de manera que el hàmster es precipiti a dins. Quan per culpa de la gravetat el hàmster cau, tenques la porta ràpidament, per por de que se’t escapi un mamíferque està mort de por per tots els canvis en tan poc temps…

Ja està, ja ho tens tot preparat ara només et queda disfrutar de la seva comanyia i ara seriosament cuidar-lo molt bé, donar-li molt de carinyo i enrecordar-te d’ell cada dia ja que ell sempre et té present.

Imatge treta de: http://litbloc.com/teh-cute-hamster-swing/

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s